Felhasználási feltételek – VIP – Greasebat

PLATA REPETATA / SECTIUNEA VIP (+ Instructiuni pentru anulare)

În cazul achiziționării produselor noastre, fiecare produs din fiecare combinație are la bază așa-numitele plăți recurente, la care clientul se abonează pentru a accesa secțiunea VIP, care este comunicată printr-un program de email, în baza căruia clientul obține informații despre noi produse.prin publicare, posibilitatea de a comanda produse la preturi reduse prin link-uri VIP catre produse, primeste reduceri suplimentare si cupoane de reducere, care sunt destinate doar membrilor sectiei VIP etc. Toate beneficiile VIP sunt comunicate regulat printr-un program de email, cu o frecventa de 1-4 email-uri pe luna.

Clientul obține informații despre suma și frecvența plății din rezumatul din Coșul de pe site în cadrul acordului cu GTC + în rezumatul e-mailului și al comenzii. Clientul obține informații exacte despre valoarea și frecvența plății, adică clientul are posibilitatea de a se familiariza cu detaliile plății min. De trei ori.

Clienții care folosesc secțiunea VIP vor primi e-mailuri VIP cel puțin o dată pe lună. În unele e-mailuri, clienții vor primi și un cod special de reducere VIP, care este oferit pentru o perioadă limitată de timp doar membrilor secțiunii VIP. Membrii secțiunii VIP pot cumpăra toate, chiar și produsele cu reducere de pe site-ul nostru cu un anumit cupon, fără nicio restricție. Membrii VIP ai secției beneficiază astfel de cele mai bune prețuri posibile pentru produsul final.

Prin crearea unei comenzi, clientul este de acord cu plata repetata si includerea in sectiunea VIP, prin studierea GTC, pe baza carora este de acord prin debifarea studiului si debifarea consimtamantului la plati repetate.

Plata repetata inseamna deducerea unei sume prestabilite de pe cardul cumparatorului de catre vanzator, la intervale prestabilite (1 interval = 14 zile). Prima plată se taxează la 7 zile de la comandă, apoi fiecare suplimentară la un interval de 14 zile.

Datele de pe cardul de plată sunt procesate de Stripe în conformitate cu standardul internațional de securitate PCI-DSS Nivel 1 (acesta este cel mai înalt nivel de securitate a datelor din sectorul financiar).

a) Când se stabilește plata recurentă

Plățile recurente se bazează exclusiv pe achiziția de produse prin intermediul site-ului www.greasebat.com și exclusiv pe plata cu cardul, la intervale de 14 zile. Nu se stabilește nicio plată recurentă pentru alte metode de plată și intervale de plată.

b) Suma maximă recurentă

Suma maximă de plată recurentă – 3890 HUF / 14 zile pentru fiecare produs, dar dacă cumpărătorul cumpără produsul de membru VIP cu reducere, poate fi o sumă mai mică (promoție PROMO).

c) Fixabilitatea plății recurente

Plata pe care clientul o plătește în prima perioadă de facturare poate crește sau scădea, pe toată perioada de utilizare a acestui serviciu, până la maximum – 3890 HUF / 14 zile. pentru calitatea de membru VIP.

Pentru comenzile plasate înainte de 31.1.2022, taxa VIP este de 2890 HUF.

d) Data și frecvența plății recurente

Data reapariției nu este setată pentru ziua exactă, aceasta depinde de data la care clientul a achiziționat prima dată produsul (produsele) de pe www.greasebat.com

e) ANULAREA PLĂȚILOR RECURENTE

Cumpărătorul va putea anula oricând plățile recurente, fără nicio plată suplimentară a amenzilor și fără să dea el însuși un motiv prin contul său de client la https://greasebat.com/fiokom/ în secțiunea PLĂȚI RECURRENTE făcând clic pe butonul „ANULARE”. Plățile vor fi dezactivate definitiv atunci când faceți clic pe butonul.

f) Întrebări privind plățile recurente

După anularea plăților recurente, cumpărătorul va avea acces valid la secțiunea VIP până la sfârșitul perioadei de plată și ulterior se poate conecta din nou în orice moment cu crearea unei noi comenzi.

Întrebări: info@greasebat.com sau formularul de „contact” de pe subpagina de contact www.greasebat.com.