HASZNÁLATI PROGRAM – VIP – Greasebat

Termékeink vásárlásakor minden egyes termék kombinációban az ún ismétlődő fizetések, amelyekkel az ügyfél előfizet a VIP szekcióhoz való hozzáférésre, amely egy e-mail programmal kommunikál, amely alapján az ügyfél tájékoztatást kap az új Termékekről. közzététel útján, kedvezményes áron történő termékek megrendelésének lehetősége a termékekre mutató VIP linkeken keresztül, további kedvezmények és kedvezményes kuponok beszerzése, melyek csak a VIP szekció tagjainak szólnak stb. Minden VIP juttatást rendszeresen kommunikálunk egy e-mail programon keresztül, havi 1-6 e-mail gyakorisággal.

A fizetés összegéről és gyakoriságáról a vásárló a www.greasebat.com oldalon található kosár áttekintéséből kap tájékoztatást. A vásárló a befizetés összegéről pontos tájékoztatást kap a VIP szekcióba való belépéshez szükséges előlegfizetési lehetőség részeként, a feltételeknek a kosárban történő összefoglalásával, az ÁSZF-ben szereplő feltételek összefoglalásával és a feltételek összefoglalásával a visszaigazoló e-mailben. sorrendben stb. ., ez azt jelenti, hogy az ügyfélnek lehetősége van az első fizetés előtt 4 alkalommal megismerkedni a fizetési adatokkal!

A VIP szekciót használó vásárlók e-mailben kapnak tájékoztatást az új termékekről a raktárkészletüknek megfelelően, egyúttal legalább havonta egyszer speciális VIP kedvezménykódot kapnak, amelyet csak korlátozott ideig biztosítanak a VIP tag szekció. A VIP szekció tagjai a kérdéses kuponnal bármilyen, akár akciós terméket is megvásárolhatnak weboldalunkon. A szekció VIP tagjai így garantáltan a lehető legjobb végtermék árakat kapják.

A Megrendelő a megrendelés elkészítésével az Általános Szerződési Feltételek áttanulmányozásával hozzájárul az ismételt fizetéshez, amely alapján a tanulmány kipipálásával és az ismételt fizetéshez való hozzájárulás kipipálásával hozzájárul.

Az ismételt fizetés azt jelenti, hogy az eladó előre egyeztetett időközönként (1 intervallum = 15 nap) levon egy előre egyeztetett összeget a vevő kártyájáról. Az első fizetés a megrendeléstől számított 5 napon belül kerül felszámításra, majd minden további fizetés 15 napos időközönként.

A fizetési kártya adatait a Comgate a PCI-DSS Level 1 nemzetközi biztonsági szabványnak megfelelően dolgozza fel (ez a legmagasabb szintű adatbiztonság a pénzügyi szektorban).

a) Az ismétlődő fizetés felfüggesztésekor
Az ismétlődő fizetések kizárólag a www.greasebat.com oldalon történő termékvásárláson és csak kártyás fizetésen alapulnak, 15 napos időközönként. Más fizetési módok és fizetési intervallumok nem hoznak létre ismétlődő fizetést.
b) Maximális ismétlődő összeg
Maximális visszatérő összeg – 3480 Ft/15 nap 1 vásárló esetén, azonban ha a vásárló VIP tagsági terméket vásárol kedvezményesen, akkor az összeg kisebb is lehet (PROMO kampány).
c) Ismétlődő fizetés korrekciója
Az ügyfél által az első számlázási időszakban teljesített fizetés a szolgáltatás igénybevételének teljes időtartama alatt növekedhet vagy csökkenhet, de legfeljebb – 3480 Ft/15 nap VIP tagság esetén.
d) Ismétlődő adatok és gyakoriság
Az ismétlés dátuma nem egy pontos nap, hanem attól a dátumtól függ, amikor a vásárló először vásárolta meg a terméket/termékeket a www.greasebat.com oldalon.
e) ISMÉTELT KIFIZETÉSEK FELFÜGGESZTÉSE
A vásárló az ismételt fizetést bármikor, további szankciók és indoklás nélkül lemondhatja az info@greasebat.com címre küldött e-mail útján.

f) Visszatérő fizetési problémák
A vevő tájékoztatást kérhet az info@greasebat.com címen, vagy a www.greasebat.com „Kapcsolatfelvétel” űrlapon, aloldal kapcsolatfelvétel