Pénzvisszatérítési eljárás – Greasebat

SZÁLLÍTÁSI PANASZ


Ha a termék szállítás közben megsérült, vagy nem egyezik meg a megrendelésével, kérjük, küldje el nekünk e -mailt a szállítás kézhezvételétől számított 48 órán belül.

Kérjük, küldjön egy e -mailt a szállítmány fényképével (olvasható címkével) és a szállított termék fotójával, ahol a sérülés jól látható lesz.

Panaszát elsőbbséggel kezeljük, és őszintén elnézést kérünk a kellemetlenségért.

A SZERZŐDÉSBŐL VONATKOZÁS

A szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül lehetősége van elállni az adásvételi szerződéstől, és ugyanakkor jogosult az áru cseréjére vagy a visszatérítésre.

A cserélni vagy visszaadni kívánt termék nem sérülhet. A terméket eredeti és sértetlen csomagolásban, komplett tartozékokkal kell visszaküldeni. Ellenkező esetben a csere vagy visszatérítés iránti kérelmet elutasítják, vagy csak részben oldják meg.

A szállítás kézhezvételétől számított 14 napon belül töltse ki az alábbi linken található űrlapot az áru cseréjéhez vagy a visszatérítéshez, vagy kérjük, jelezze e -mailben, hogy el akarja mondani a szerződést.

Az űrlap elküldése után azonnal többjegyű panaszkódot kap az e-mail címére az áru cseréjére vagy visszaküldésére vonatkozóan, amelyet fel kell írni a borítékra a címadatokkal együtt. Ha nem kapta meg a kódot tartalmazó e -mailt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben.

Mielőtt visszaküldi az árut a címünkre, ne felejtse el ellenőrizni (pl. A megrendelés visszaigazolását vagy a számlát, amelyet e-mailben kapott), hogy a terméket online áruházunkban vásárolta. Ha olyan terméket küld nekünk, amelyet nem üzletünkben vásárolt, nem vállalunk felelősséget a hibáért, és nem küldjük vissza a csomagot.

Küldje el nekünk a terméket legkésőbb az elállási nyilatkozat dátumától számított 14 napon belül

Bringstone, s. r. o., Dunajská 8 811 08 Bratislava - mestská čast Staré Mesto,

IČO 47126001
DIČ 2023768120
IČ DPH SK202376812

Javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként küldje el a küldeményt - elveszett csomag esetén továbbra is tudjuk a panaszát a követési számon keresztül történő kézbesítés igazolása alapján megoldani.

A küldemény címre történő szállításának költségét a feladó fizeti. Utánvétet nem fogadunk el.

Amint panaszügyi osztályunk megkapja a csomagot, új terméket küldünk Önnek, vagy a vételárat 8 munkanapon belül visszatérítjük.

Azon tételek listája, amelyekről nem lehet elállni a vásárlástól, ill. a következőkre korlátozódik:

Mosószerek, polírozó paszták,…: A terméket csak akkor lehet visszaküldeni, ha a védőfóliát / tömítést nem távolították el, ill. A terméket még nem nyitották fel és nem használták fel.
Fürdőruha, fehérnemű: A fürdőruhát és fehérneműt higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni.
E-könyv: Az e-könyv szellemi tulajdon, amelyet anyagilag nem lehet visszaküldeni (letölthető vagy másolható), tehát nem cserélhető, vagy a termék vételára visszatéríthető.
Készlet, teljes: Az egyes termékek részleges visszavétele a készletből nem lehetséges. A Mystery box kérést csak akkor fogadjuk el és oldjuk meg, ha visszaküldjük a doboz teljes tartalmát.
Ajándék: Az ajándékba kapott termékekre nem lehet panasz.
FIGYELMEZTETÉS: Ha önként visszaküld egy olyan terméket, amelyről a vásárlástól való elállás nem lehetséges, a 14 napos elállási időszakon kívül, az elállási értesítést követő 14 napos visszaküldési időszakon kívül, vagy olyan terméket, amelyet nem üzletünkben vásárolt, ezt a terméket csak 10 EUR díj megfizetése után küldjük vissza, ami az indokolatlan panasz kezelésének költségét jelenti, ellenkező esetben a termék megsemmisül.


CSAK A FELTÉTELEK

FELTÉTELEINEK KÖVETELMÉNYEI MEGOLDÁSRA kerülnek.

GARANCIA, PANASZOK CSERÉJE

Abban az esetben, ha a termék meghibásodik vagy nem működik megfelelően, akkor 2 éves garanciát igényelhet a kínálatunkban szereplő összes elektronikus eszközre.

A garancia nem vonatkozik a következőkre:

fizikai sérülés
használatból adódó kopás
a nem rendeltetésszerű, nem megfelelő és gondatlan használatból eredő károk.
A terméket eredeti és sértetlen csomagolásban, komplett tartozékokkal kell visszaküldeni. Ellenkező esetben a csere vagy visszatérítés iránti kérelmet elutasítják, vagy csak részben oldják meg.

Az áru cseréjéhez töltse ki az alábbi linken található űrlapot, vagy írásban értesítsen minket e-mailben.

Az űrlap elküldése után azonnal többjegyű panaszkódot kap az e-mail címére, amelyet fel kell írni a borítékra a címadatokkal együtt. Ha nem kapta meg a kódot tartalmazó e -mailt, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e -mailben.

Mielőtt visszaküldi az árut a címünkre, ne felejtse el ellenőrizni (pl. A megrendelés visszaigazolását vagy a számlát, amelyet e-mailben kapott), hogy a terméket online áruházunkban vásárolta. Ha olyan terméket küld nekünk, amelyet nem üzletünkben vásárolt, nem vállalunk felelősséget a hibáért, és nem küldjük vissza a csomagot.

Küldje el nekünk a terméket legkésőbb 14 nappal a panaszűrlap kitöltése után a következő címre:

Bringstone, s. r. o., Dunajská 8 811 08 Bratislava - mestská čast Staré Mesto,

IČO 47126001
DIČ 2023768120
IČ DPH SK202376812

Javasoljuk, hogy ajánlott küldeményként küldje el a küldeményt - elveszett csomag esetén továbbra is tudjuk megoldani panaszát.